Ons verhaal

Waarom Juline 13?

Juline 13 is een Belgisch kledingmerk met collecties voor iedereen die geconfronteerd wordt met verlies. Met Juline 13 willen wij de taboe omtrent het verlies van geliefden openbreken en de bijhorende emoties bespreekbaar maken. Wij hopen via deze weg steun te kunnen bieden voor lotgenoten die een houvast zoeken en willen een manier van verbondenheid creëren. Verbondenheid met jullie geliefden boven de wolken, of met elkaar. Want de liefde en het gemis, die neemt alleen maar toe.

Juline 13 verwijst naar ons dochtertje Juline De Groote - Meesters: een flinke baby van 55 cm en 4.160 kg. Juline werd na een zorgeloze zwangerschap van 39,5 weken geboren op 13 mei 2022. Door (onverwachtse) ernstige complicaties tijdens de bevalling, is zij een week nadien overleden ...

Wie zit er achter dit merk?

Wij zijn Gwendoline & Inge, de trotse mama's van Juline. Wij zijn een gezin van 3. Na 9 mooie maanden verloren wij onze 1-week oude dochter. Vermand door verdriet zochten wij naar tastbare herinneringen, steun en geborgenheid om ons dichter bij haar te voelen. Met die idee hebben wij dit merk opgericht. Omdat wij lotgenoten iets willen bieden waar wij zelf steun van ondervonden.

Neem gerust een kijkje op onze website of onze Instagram-pagina. Als je vragen of suggesties hebt over onze collectie, of je wilt met een lotgenoot praten en je hart even luchten, dan kan je ons steeds bereiken via info@juline13.be

Dikke zoen,

G - I - J*

PS: Als eerste collectie besloten we om enkele hoodies en t-shirts aan te bieden voor volwassenen, kinderen en babies. Dit is nog maar het begin. Neem dus zeker een kijkje in onze shop :-). Via de contactpagina kan je ook suggesties doen voor nieuwe quotes of aangepaste producten.