Over 'Boven De Wolken'

Wist u dat de organisatie 'Boven De Wolken' maandelijks zo'n 90 gezinnen helpt? 

Boven De Wolken is een non-profit organisatie die ouders steunt bij het verlies van hun baby. Ze bieden gratis professionele fotosessies aan voor sterrenouders bij het verlies van hun baby zodat zij tastbare herinneringen hebben. 

De professionele fotografen doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor dierbare herinneringen en met respect voor ouders en hun baby. Want de foto's zijn blijvende herinneringen die nooit zullen vervagen. Deze foto's helpen te leren leven met het verlies. Foto's die wij met trots aan iedereen kunnen laten zien, want wij sterrenouders zijn ook trotse ouders.

Boven De Wolken bevat in Vlaanderen een team van 300 fotografen en 50 administratieve medewerkers. Jaarlijks zijn er meer dan 1100 oproepen. 

Waarom verkiezen wij 'Boven De Wolken'?

  • We zijn vrijwilligster Kathy zeer dankbaar voor alle mooie foto's van onze dochter Juline. Op het moment dat zij overleed waren we ons niet volledig bewust van wat ons overkwam. Dankzij Kathy hebben we nu een album aan tastbare herinneringen. Zo hebben we Juline toch nog een beetje bij ons.
  • Boven De Wolken wilt haar fotosessies blijven aanbieden aan alle ster-ouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn ze volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Door giften via Juline 13 hopen wij hier een steentje aan te kunnen bijdragen. Want elke gift telt!